Passie & Vakmanschap
Combineren & Creëren
Inspiratie & Vernieuwing
Service & Advies
Ontwerp

Oog voor detail

De bijzondere combinatie van techniek en materialen gebruikt Foscarini in haar ontwerpen. De sensatie van schaduw en licht, dit is wat verlichting in elke ruimte teweeg brengt. Een goed ontwerp is tijdloos en met oog voor detail ontworpen. Het vakmanschap, de passie voor het product dat is waar InHaCom voor staat.

Design verlichting.

Het gaat om de atmosfeer.

Verlichting is er voor iedereen, door een goede  keuze te maken ook tijdloos.  De juiste verlichting is de balans tussen vorm, kleur en materiaal, bijvoorbeeld een combinatie van metaal en glas. De sensatie van schaduw en licht zorgen voor de juiste beleving in jouw interieur. Bij InHaCom design denken we met je mee en geven eventueel advies bij je thuis. In overleg kunnen we een aantal lampen mee nemen om te demonstreren in jouw woonomgeving.

Diffuus licht

Het creeren van een sensatie.

Diffuus licht is een egaal licht dat gelijkmatig wordt verstrooid en verdeeld, waardoor het licht alle kanten op valt en er zachte schaduwen ontstaan. De lampen van Foscarini creëren een sensatie, bij InHaCom laten we je graag kennismaken met deze belevenis.

InHaCom design verlichting.

Passie

Vakmanschap

Creatie

Vernieuwing

Balans