Passie & Vakmanschap
Combineren & Creëren
Inspiratie & Vernieuwing
Service & Advies
We hebben onze service hoog in het vaandel staan.

Advies op maat.

Inhacom wil samen met jou op zoek gaan naar de juiste lamp. Persoonlijk advies door middel van eventueel een kijkje bij jou thuis of foto’s van jouw habitat maakt dit compleet. Natuurlijk kun je bij ons de lichtkamer komen ervaren en hier zelf jouw eigen keuzes bepalen. We vinden het fijn om met je mee te denken en je te inspireren om het juiste licht te vinden. Het is mogelijk om een afspraak te maken en samen met ons het design Centre te bezoeken om nog meer ideeën op te doen.

De levertijd van onze producten vanuit voorraad kunnen direct worden geleverd, dan wel op afspraak bij u thuis. We geven graag persoonlijk advies op maat. We houden van samenwerking en ideeën uitwisselen met jou. De verlichting wordt door ons persoonlijk thuisbezorgd en geïnstalleerd. Elke lamp wordt geleverd met een bijpassende lichtbron en indien mogelijk met dim functie.

Op elke lamp geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar op het technische gedeelte, bij normaal gebruik.

Afhalen of bezorgen van je product.

Service op maat.

Naast dat je langs kunt komen op onze vestiging in Culemborg is er ook de mogelijkheid om een product uit te kiezen en deze bij je thuis te laten bezorgen. Dit kan via een postorderbedrijf of we komen het product persoonlijk bij je afleveren indien gewenst installeren we ook.

Wel leveren service op maat precies zoals jij het wenst.

Bekijk onze productpagina, neem contact met ons op via de mail of telefoon en geef aan wat we voor je kunnen betekenen.

 

Adviseren

Persoonlijk

Inspireren

Meedenken